Kempis Corner

Om mig


Jag heter Peter Kempe och kommer från Hemsön utanför Härnösand. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för ishockey och MoDo. Jag har följt MoDo som ett brinnande fritidsintresse genom åren och kände efter några år att jag skulle vilja göra något med två av mina hobbys, skrivande och ishockey. Jag började min skribentkarriär på Svenskafans MoDo-redaktion 2016, och har avancerat upp till redaktör. MoDos dåvarande redaktion med mig, Johannes Forsberg och Björn Karlsson grundade podden Stället går bananas under hösten 2016 där vi diskuterade MoDo högt och lågt, och ibland även med gäster. Där nånstans i bakhuvudet började nog en tanke att födas i bakhuvudet på mig att det vore roligt att göra.


Jag har genom åren gjort många intervjuer i skriftform men har alltid tyckt att det har tagit lång tid att sammanställa allt, och allt skrivande och hockeybevakande jag gör sker utan ersättning på min fritid. Eftersom jag redan visste hur man klipper blev jag glad att jag kom på ett sätt att göra långa intervjuer utan att behöva lägga lika lång tid på att ställa i ordning dom! 


Kempis Corner föddes som ett sätt för mig att få fortsätta göra intervjuer men har blivit så mycket mer än så för mig, och jag är väldigt glad och nöjd att så många har fattat tycke för en såpass nischad podd. Det betyder mycket för mig när ni interagerar med mig och jag satsar på att fortsätta med podden länge till.

Non-profit


Jag tjänar inga pengar på den här podden och spelar in när det passar mig och mina gäster, därför kan det ibland vara väldigt oregelbundet mönster på hur avsnitten kommer ut.


Om ni känner att ni skulle vilja ge ett frivilligt bidrag kan ni kontakta mig på mailadressen nedan. 

Min Vision


Min vision och tanke med den här podden är att blanda aktuella och tidigare profiler som har koppling till MoDo Hockey och intervjua dessa. 


Målet med podden är att den ska vara rolig att lyssna på och att den ska vara rolig för mina gäster att vara med i!

Sociala medier


Podden finns förstås även på sociala medier:

Kontakta oss

 
 
 
 

För att komma i kontakt med mig kan ni använda DM på alla poddens sociala medier, alternativt testa någon av mailadresserna som står nedan eller kontaktfältet. Var inte rädda att komma med synpunkter, kritik, beröm eller för den delen önskegäster!